Strukturera din säljorganisation med Pipedrive

Vi är den nordiska marknadens bästa rådgivare
och implementatör av pipedrive!

Nytt CRM?


Det finns en mängd olika crm-system och alla har sina specialiteter och grund till varför de har skapats. Pipedrives är att vara så lättanvänt att det är ett stöd för alla i organisationen – men samtidigt med all modern funktionalitet.

Pipedrive är ett riktigt bra system byggt med säljaren i fokus.
“Det är så lätt att använda så att säljarna ser det som en tillgång som förenklar deras arbete och frigör tid från onödig administration.”

Ett verktyg som knyter ihop alla dina sälj- och marknadsprocesser.
I den enkla strukturen knyter Pipedrive ihop de 100+ bästa sälj-verktygen på marknaden utan att säljarna behöver lära sig svåra och komplexa saker.

Planera och struktur.
Med Pipedrive har du kontroll på hela din sälj-pipe – vad ni behöver göra och hur mycket ni kommer sälja framöver.

Mobilanpassad och modern
Pipedrive passar lika bra på projektorn under budgeteringen som i mobilappen alla säljarna har med sig ute på fält. Rätt data vid rätt tillfälle och automatisk stöd för säljaren.
Läs mer om Pipedrives avancerade funktioner

ring_oss kontakta oss direkt på 040-674 74 00

Erbjudande

✔ Få hela nittio dagar prova på att lära dig systemet
✔  Få 30 minuters gratis rådgivning av våra konsulter om ditt CRM-val

Prova gratis

Kom igång med Pipedrive

Utmärkt. Du har valt det bästa och mest användarvänliga CRM-systemet. Nu behöver du bara en partner som sätter upp systemet åt dig – detta så att allt blir optimerat och att du kan fokusera på din verksamhet och den kommande försäljningen. Vi hjälper dig med:

Få en färsk start i ditt nya Pipedrive-crm.
Vi sorterar, rensar och slår ihop all din gamla data.Förstör inte ditt nya moderna system genom en dålig strukturerad data som ingen kommer kunna jobba efter. Vi ser till att alla kan lita på att allt är korrekt och utgör grunden till all din framtida försäljning.

Vi strukturerar dina säljdrivande aktiviteter.
Vi lägger in de aktiviteter era säljare genomför: samtal, möten, offerter och hur knyter vi ihop dem i ett automatiskt flöde som optimerar er försäljning.

Vi sätter upp dina olika steg i säljprocessen.
Vi ordnar så att ni kan följa era steg i säljprocessen: obearbetade, identifierade behov. I vilket skede befinner sig era leads, var är ni starka och vad behöver förbättras. Hur mycket kommer ni sälja nästa kvartal osv.

ring_oss kontakta oss direkt på 040-674 74 00

Erbjudande

✔  Få 30 minuters gratis rådgivning av våra konsulter om ditt CRM-val

Gratis Rådgivning

Optimera Pipedrive

“Bara för att systemet är bra betyder inte det att ni använder det optimalt. Pipedrive, som ni vet, är det starkaste systemet på marknaden – men vi hjälper er att optimera det så att ni och Pipedrive når er fulla potential.”

Knyt ihop Pipedrive med alla andra system på marknaden.
Det finns väldigt många system där ute som håller reda på allt från vilka som har varit inne och besökt eran hemsida, till chat-funktioner, etc.

Prognos över din kommande försäljning.
Rätt inställd visar Pipedrive dig exakt hur höga ordervärden ni har i er sälj-pipe.

Detta tillsammans med sannolikheter för varje offert ger dig exakt hur mycket du kommer sälja i kommande kvartal eller vad som behövs ändras på för att du ska uppnå målen. Inga gissningar längre – bara ren faktabaserad kommande försäljning.

Utbildning.
Bara för att systemet är bra så betyder inte det att det används rätt av alla. Vi tar fram manualer, strukturer, genomför utbildningar av personalen samt följer upp den framtida bearbetning så att den sker rätt och all data läggs in korrekt. Vi kan även coacha och stödja och uppfölja individuella säljare.

Mätning och uppföljning.
Genom att veta hur team och individer presterar kan vi optimera och lyfta alla till rätt nivå för att nå det gemensamma målet. Alla stora säljmål består av små aktiviteter. Vi kan sätta individuella mål och automatisk uppföljning för all inblandade säljare.

ring_oss kontakta oss direkt på 040-674 74 00

Erbjudande

✔  Få 30 minuters gratis rådgivning av våra konsulter om ditt CRM-val

Gratis Rådgivning

Erbjudande

Få gratis rådgivning med CRM-konsult och 90 dagar prova-på