Mötesbokning

Med mötesbokning hjälper vi företag få kontakt med beslutsfattare.

Concito hjälper företag att hitta nya kunder, boka fler möten och göra flera affärer

För många företag är arbetet med att prospektera, selektera och boka in nykundsmöten både tidskrävande och utmanande. Med vår expertis inom kvalificerad mötesbokning hjälper vi er från det första samtalet till det sista utvärderingsmötet. Vi är engagerade i era affärsmöjligheter och måna om att ständigt följa upp det resultat vi har levererat och strävar efter att ständigt utveckla de koncept vi arbetar med.

Under projektperioden kommer ni att ha en nära kontakt med er projektledare. Det är också er projektledare som ansvarar för utveckling och leverans av projektet. I samband med projektuppstarten kartläggs era mål, behov och förutsättningar för att skapa grunden för ett framgångsrikt samarbete.

Vi hjälper er att administrera era kundmöten så att ni får mer tid till att fokusera på er kärnverksamhet och kan prioritera de redan påbörjade kundkontakterna men vi ser även att uppföljningsarbetet är minst lika viktigt så att det verkligen blir affärer av de kontakter vi inlett.

1. Kontakt inom 24h

När ni kontaktar oss för hjälp med mötesbokning får ni alltid först kostnadsfri rådgivning (30 min). Sedan skräddarsyr vi en offert inom 24h med prisupplägg och strategi för att uppnå er fulla marknadspotential.

2. Vi tar hand om mötesbokningen

Efter den första marknadsanalysen och mötesbokningen blir vi er långsiktiga partner och våra mötesbokare i Malmö håller kontinuerlig kontakt med er relevanta marknad. Ni kommer aldrig mer missa några affärsmöjligheter!

3. Vi är igång inom 2 veckor

Från första kontakten med oss är vi igång på två veckor. Ta första steget mot nya kundmöten redan idag! Vi hjälper företag med mötesbokning i Malmö och Stockholm där våra kontor är, men hjälper självklart kunder i hela landet.

Kom igång idag - 30 min gratis rådgivning

Jag är intresserad!

Så här ser vårt framgångsrecept för mötesbokning ut.

förkorta din säljcykeln

Segmentering

Tillsammans tar vi fram alla bolagen i era relevanta branscher.
Har ni redan en lista med kundämnen så kan vi komplettera denna med relevant data och fler liknande bolag.
Efter segmenteringen har ni alla potentiella kunder inne i systemet. Detta blir grunden för all framtida bearbetning för våra mötesbokare och er.

Marknadsbudskap

Vi anpassar ert nuvarande marknadsmaterial till att vara optimerat för den initiala bearbetningen. Budskapet ska i korta ordalag förklara er tjänst och väcka intresse för någon som är obekant med den. Samtidigt ska den även kunna ge uttömmande svar på kundernas frågor och framhäva era fördelar.

Mötesbokning

Här använder vi seniora mötesbokare för att de med sin erfarenhet bygger bäst förtroende för ert företag i dialogerna. Samtidigt som våra mötesbokare kartlägger bolagen, tar de fram relevant beslutsfattare, och kartlägger behoven för era tjänster och i relevanta fall bokar våra mötesbokare in ett säljmöte åt er.

Marknadsanalys

All data vi får fram från mötesbokningen av de valda segmenten sammanställs i marknadsanalys där ni t.ex. kan se vilka branscher, storlek och regioner som är mest lönsamma att bearbeta. Samt hur många kunder ni skulle få om hela er relevanta marknad hade bearbetats – dvs. er totala marknadspotential; uppdelad på omedelbar försäljningsmöjlighet samt på lång sikt.

Låt era säljare göra det dem kan bäst

Vi ser till att det händer med:

  • Handplockade team med rätt kunskap, kulturell och språklig kompetens.
  • Dedikerade, mycket erfarna och personliga Sales Representatives.
  • Gedigen branschkunskap inom flertalet områden.
  • Kommunikatörer med vana av alla nivåer.
  • Nära samarbete mellan era säljare och våra dörröppnare.
  • Projektledare som initierar, utvärderar och förfinar ert koncept.

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

Kontakta Concito med dina funderingar om mötesbokning idag och berätta hur vi kan hjälpa dig.